Binotto izjavio da je uvek imao dobar odnos sa Arrivabeneom

f1i.com

Prvi čovek Ferrarijevog tima izjavio je da je njegov odnos sa bivšim šefom bio veoma dobar.

Mattia Binotto izjavio je da je oduvek imao dobru vezu sa bivšim šefom Ferrarija Mauriziom Arrivabeneom i pored toga što su u javnosti bile plasirane informacije da su oni u svađi. Sada, posle 25. godina rada u Ferrariju, ovaj Švajcarac postao je šef tima zamenivši pomenutog Arrivabenea.

U izjavi za Corriere della Sera Binotto je izjavio: “Ove radim skoro 25 godina i bio sam dosta srećan jer sam proživeo prelepe momente sa Todtom, Brawnom, Schumacherom i sa Domenicalijem. Od svih sam puno naučio čak i od Maurizija kome se takođe zahvaljujem. Veza između nas je oduvek bila dobra, nikada nismo bili u svađi. Imali smo drugačija viđenja na određene stvari.”

Binotto je tokom prošle godine dobijao ponude da napusti Maranelo, ali je ipak ostao u Ferrariju:

“Mislio sam da nisam u poziciji da nastavim da radim moj posao na prvi način i ja sam im to stavio na doznanje. Ali tada ovaj problem nije bio samo moj, jer se to reflektuje na celu grupu, pa tako ako tehnički direktor ne radi dobro onda je teško koordinisati stvari. Da, tačno je, ostali timovi su me tražili zbog moj značajnog iskustva u Formuli 1. Ja sam Ferrarijem fan od malena, nikada nisam razmišljao o drugom timu osim Ferrarija.”

(Diskusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar