Bild: Dogovor između Alonsa i Renaulta samo što nije gotov

Nemački list preneo je informaciju da bi Španac mogao da se vrati na mesto gde je imao najviše uspeha.

Pošto Daniel Ricciardo napušta Renault na kraju godine i prelazi u McLaren, gde će zameniti Carlosa Sainza, još nije poznato ko će od 2021. biti novi kolega Estebanu Oconu. Jedno od spomenutih imena je svakako Fernando Alonso koji je već neko vreme najavljivao mogućnost o povratku u šampionat.

Da li će to stvarno biti Španac iz Ovijeda to ostaje da se vidi, ali kako piše nemački Bild pregovori između ove dve strane su već u podmakloj fazi. Prema njihovim izvorima Fernando Alonso je već nova zamena za Daniela Ricciarda i da je dogovor već postignut.

Alonso je za sada osvojio dve titule šampiona i to upravo sa Reanultom 2005. i 2006. godine. Francuski tim je pored objave o rastanku sa Ricciardom juče preko društvene mreže Tviter objavio i sećanje o na trku za VN Francuke 2004. godine kada je Španac došao do drugog mesta.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *