Alonso: Moj sledeći izazov biće u Formuli 1, Enduransu ili Indikaru

theolivepress.es

Posle velikih rokada između vozača i timova koja su se dogodila u poslednjih nekoliko dana, sve više se priča o povratku Fernanda Alonsa u šampionat.

Fernando Alonso je izjavio da sprema neki značajan projekat za 2021. godinu ali još nije poznato šta će biti. Španac ovoga leta puni 39 godina i veruje da je poprilično spreman kao i na početku karijere.

“Ja sam na velikom nivou i psihičkom i mentalnom, tako da želim da budem deo većih izazova. Prošle godine video sam da će 2020. biti dosta tiha za mene, ali je došla ova pandemija i sve to je poremetila.” kazao je Alonso tokom “White Week” događaja koji se održava u sklopu univerziteta i škole Real Madrida. “U 2020. želeo sam da to bude laganije i da samo učetvujem na trci Indijanapolisa 500, koja je bila na rasporedu za 23. avgust. Posle toga, plan je da se dobro odmorim i da uradim nešto važno za 2021. Novi izazov biće u Formuli 1, Enduransu ili Indikaru.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *