Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Berman zadovoljan svojim učinkom na debitantskoj trci u Saudijskoj Arabiji

Oliver Berman, Ferrari, VN Saudijske Arabije 2024. / foto: twitter.com/ScuderiaFerrari

Mladi Britanac uspeo je da dođe do sedmog mesta i prvih bodova.

“Ovo je bila dobra trka, uspeo da sve lepo odradim.” kazao je Oliver Berman za F1TV. “Nismo imali sreće sa izlaskom sigurnosnog automobila, to nam nije išlo na ruku. Poslednji stint koji sam vozio na tvrdim gumama i u poslednjim krugovima kada sam iza sebe imao vozače na mekim pneumaticima sam baš forsirao do kraja, bili su to kvalifikacioni krugovi. Znao sam da će oni iza mene izaći na bržim pneumaticima, odmah su počeli da tope razliku ali sam kasnije na ekranu video da se ona stabilizovala. Nije bilo toliko stresno ali u poslednja dva kruga sam vozio bliže zidovima. Ujedno i njihova međusobna borba mi je pomogla.”

Nakon trke prilikom izlaska iz bolida Oliveru Bermanu je privi čestitali Lewis Hamilton i George Russell.

Sa druge strane i njegov otac je bio ponosan.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i X nalog.

3 Comments

  • Ovo sa Oliverom podržavam!
    Ali bih voleo viditi Hulka u tom bolidu,motor mu nije nepoznanica( Ferari) , bili smo svedoci da je iz kafića seo u bolid i osvojio bodove.
    Pomeni jači trkač nego naprimer Botas.
    Treba više trkača a manje vozača.

  • I da su manekeni i oldtajmeri, vrhunski su vozaci tako da ce momak morati malo da se strpi. Dobro je vozio i scak mu cast. A ovo je kao i sve danas sou biznis i sve se vrti oko kinte.

  • Ferrari je ovog decka trebao brusiti i ubaciti u bolid od 2026. Manekeni kao Lekler i oldtajmeri kao Hamilton su dobri samo zbog novca jer provlace sponzore. Ali verovatno da je titula manje bitna stvar.

Leave a Reply