Vesti

Aston Martin želi da što spremniji dočeka Fernanda Alonsa

Aston Martin F1 Media Centre

Šef tima iz Silverstona potpuno razume pritisak koji će biti prisutan dolaskom Španca.

Posle momenta kada je Sebastian Vettel najavio svoju penziju, Aston Martin je odmah krenuo da traži njegovu zamenu. Nije se puno čekalo pa je posle VN Mađarske tim objavio veliku vest i dolazak Fernanda Alonsa iz Alpina. Trenutno tim iz Silverstona se ne nalazi baš u najboljoj formi i poziciji, zbog čega nose veliki pritisak jer će Fernando Alonso očekivati da Aston Martin pruži mnogo bolje performanse.

“Biće to izazov za nas. Jedna od strana može da bude da napravimo bolid koji nije dovoljno dobar, pa da znamo da će biti teško. Ali, svakako je da teško za svakog vozača ukoliko bolid nije dovoljno dobar.” kazao je Mike Krack za BBC.

Zbog toga svi u Silverstonu očekuju da će Fernando Alonso uspeti da tim izdigne na veći nivo, ali i da oni budu u mogućnosti da rade sa ovako iskusnim vozačima.

“Morate da znate da radite sa šampionima, kao što smo to mi činili sa Sebastianom. Pošto su vozači veoma zahtevni, nekad je teško sa njima sarađivati. Nikada ne bih rekao da je Sebastian težak za saradnju ako je sve transparetno, pošteno i čisto. Mislim da će tako biti i sa Fernandom.” dodao je šef Aston Martina.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar