Vesti

Alpin: Piastri može da od nas očekuje tužbu

Trenutno dosta se prašine diglo u vezi sa ovim maldim Australijancem.

Fernando Alonso iznenadio je sve svojom objavom da na kraju sezone prelazi u Aston Martin, zbog čega je Alpine reagovao i rešio da na njegovo mesto postavi Oscara Piastrija. Ipak, Australijanac verovatno ima drugačije planove pa je odmah obajvio da neće da vozi za njih naredne sezone. Naravno da ljudi u timu nisu bili zadovoljni ovom odlukom, jer su pre svega dosta novca uložili u njegov razvoj pa su za uzvrat očekivali bar malo lojalnosti.

“Očekivali smo neku lojalnost za uzvrat jer je činjenica da smo investirali milione i milione evra kako bi ga spremili (za Formulu 1).” kazao je Otmar Szafnauer El Confidencial i naveo da su sa njim oni imali dugoročne planove.

“Odradili smo nekoliko zasebnih testova, koji nisu bili jeftini. Potrošili smo puno, puno novca na Piastrija kako bi ga spremili za budućnost. Ako će nam ta budućnost biti uskraćena, onda je logično da zahtevao određenu kompenzaciju.” dodao je šef Alpina i najavio tužbu ako Australijanac postane deo McLarena naredne godine.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

2 Komentara

Ostavi komentar