Alfa Romeo predstavio C41 u Varšavi

Ekipa je odlučila da preskoči ime C40, koje je rezervisano za 2022. i uvođenje novih tehničkih pravila.

Ekipa cilja da povrati formu koju je imala pre 2020, što bi delom trebalo da im omogući i poboljšan Ferrarijev motor. Novi bolid je uglavnom zadržao karakteristike prošlogodišnjeg, ali ima izmenjen nos, koji je sada uži i zaobljeniji.

Vozačka postava ostaje Raikkonen – Giovinazzi, dok je Kubica ponovo rezervni vozač.

“Uvek je lepo videti novi bolid. Ipak, trenutno smo u fazi kada ne znamo tačno kakva će naša forma biti. Na snagu su stupile određene promene pravila i videćemo kako će one uticati na sve. Nadam se da ćemo biti u boljoj formi nego prošle godine i već nakon testova ćemo znati nešto više o našim mogućnostima ove godine”, izjavio je Raikkonen.

“Svake godine vlada uzbuđenje kada po prvi put vidite novi bolid. Ovaj je svakako najlepši od kada sam ja sa timom. Nadam se da je i brži. Jedva čekam početak testova i nadam se da ćemo imati dobru brzinu od starta i da ćemo biti u dobroj formi tokom cele godine”, rekao je Giovinazzi.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar