Abiteboul o Ricciardu: Malo sam razočaran

Renault Media Centre

Australijanac je već objavio da naredne godine prelazi u McLaren.

Šef Renaultovog tima oglasio se posle odluke da će njegov trenutni vozač Daniel Ricciardo na kraju sezone promeniti sredinu. Svakako ovaj potez nije obradovao Francuza koji je izjavio da je razočaran ali da mora da poštuje ovu odluku.

Govoreći za Motorsport-Total.com Abiteboul je kazao: “Malo sam razočaran, jer nisam uveren da možemo nešto sagraditi bez stabilnosti. To se svakako odnosi na vozače ali i na ostatak kompanije. Puno toga se promenilo u toku prošle godine. 70% naših zaposlenih promenilo je svoje radno mesto. Imamo novog šefa tehnologije, aerodinamike i tehničkog direktora, sve se to desilo u poslednjih 12 meseci.”

Svakako ove promene trebalo su da budu vidljive ove godine, ali zbog pandemije korona virusa sezona još nije ni počela. Zbog toga šef Renaulta izrazio je žaljenje zbog gubitka svog vozača, jer je očekivao da će ovu odluku doneti već posle nekoliko trka.

“Veoma sam iznenađen aktivnošču ova dva tima koja su navela da Daniel brzo donese svoju odluku. Da imamo bolji bolid u odnosu na prošlu sezonu vi ne bi ste me pitali ovo pitanje. Da imamo još bolji bolid u budućnosti, mi ćemo biti svakako atraktivni za ostale vozače. On je doneo svoju odluku a mi ćemo nastaviti dalje.” dodao je Abiteboul.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *