Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Wolff demantovao navode da je Ferrari ponudio ugovor Hamiltonu

Toto Wolff, Lewis Hamilton Merecdes, VN Štajarske 2021. / Merecdes AMG F1 Media Centre

Šef Mercedesa izjavio je da ovi navodi trenutno nisu tačni.

I ako se dugo priča na temu produženja ugovora između Mercedesa i Lewisa Hamiltona, koji ističe na kraju ove sezone o novoj saradnji bar za sada nije došlo. Toto Wolff je već neko vreme izjavljuje kako su pregovori u toku a tokom jučerašnjeg dana pojavila se i informacija da je Ferrari ponudio ugovor Lewisu Hamiltonu vredan 40 miliona funti.

Sada po njegovim rečima ova vest nije zabrinula prvog čoveka Mercedesa.

“Ovakvi tračevi pojavljuju se svake dve godine kada trebamo da potpišemo novi ugovor.” kazao je Toto Wolff za oe24.at a prenosi PlanetF1.com. “Ali to nije istina. Mi pričamo najnormalnije, bez nekog pritiska oko roka završetka.”

Lewis Hamilton, Toto Wolff, Mercedes, VN Turske 2020. / Mercedes AMg F1 Media Centre/LAT Images

Pored toga ovaj Austrijanac i britanski vozač imaju veoma jaku vezu i dobri su prijatelji, zbog čega im veoma teška pada kada pričaju o finansijskom delu.

“I ja sam već to rekao.” dodao je šef Mercedesa. “Malo je neprijatno kada dva prijatelja, dva brata po krvi koji su veoma bliski u proteklih deset godina, odjednom moraju da pričaju i novcu. Ali, ja sam duboko uveren da ćemo pronaći put, u to ne sumnjam ni milimetar. Ne mogu da zamislim ništa drugo. Ako Lewisu damo konkurentan auto, on će dugo biti pobednik. Pogledajte Toma Bredya šta on sve može sa svojih 40 godina.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

Leave a Reply