Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Williams veoma zadovoljan delovima koje dobija od Mercedesa

Logan Sargeant, Williams, VN Australije 2023. / foto: twitter.com/WilliamsRacing

Legendarni britanski tim je veoma zadovoljan saradnjom sa nemačkom kompanijom.

James Vowles izrazio je zadovoljstvo partnerstvom koje Williams ima sa Mercedesom. On je dodao da i pored kupovine različitih delova oni imaju dovoljno prostora da pokažu svoju samostalnost.

Šef Williamsa koji je u redove ovog ekipe došao upravo iz tima sa trokrakom zvezdom i odmah po stupanju na novu poziciju kazao da nema nameru da od Williamsa pravi mini Mercedes i da je veza između ova dva tima pre svega zanosvana na poslovnom modelu. Tako u Gruv iz Berklija i Brksforta stižu zadnje vešanje, motor i menjač.

James Vowles, Williams

“Menjač se pokazao kao veoma pouzdan.” kazao je James Vowles za Auto Motor und Sport a prenosi GPblog. “Tako da nisam naročito zabinut za nivo naše samostalnosti. Sasvim suprotno je Aston Martin to pokazao. Mercedes nam dostavlja veoma visok kvalitet. Vi i dalje imate kontrolu da odlučite šta želite da radite sa aerodinamičkim paketom i kojim putem želite da krenete napred. Mercedes nam dostavlja i veoma dobru pogonsku jedinicu. Mi moramo da naše vreme investiramo u sledeće oblasti: aerodinamika, upravljačka dinamika i tako dalje. To mi možemo sami da odradimo. Dva od tri vodeća tima koriste isti menjač. To je sve u redu i nije ograničavajući faktor.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply