Vettel priznao da je razmišljao da se penzioniše: Bilo je blizu

Ferrari Media Centre

Nemački vozač od naredne sezone naćiće se u timu Aston Martina.

Sebastian Vettel je aktivno tražio novu sredinu posle objavljenog razlaza sa Ferrarijem, pa je tako novi dom našao u timu iz Silverstona. Ipak, ovaj proces je trajao neko vreme zbog čega su razne opcije bile u igri.

“Osećaj je kao da je ovo dobar korak. Mislim da je ovo najbolje što sam mogao da uradim i ovo su svakako dobre vesti. Performanse tima su pozitivne kao i da novi propisi nam stavraju i nove šanse. Nadam se da če tim imati mogućnosti da pokaže šta može kada svi imamo jednake budžete.” kazao je Vettel za Formule1.nl.

Za sada još nije poznata dužina trajanja ugovora između ove dve strane, ali jasno je da će i Vettel i Aston Martin svoj fokus usmeriti na 2022. sa dolaskom novih tehničkih pravila.

“Za sada neću pričati o ugovoru. Mercedes je tim kojeg trebamo da pobedimo i ta pozicija se neće promeniti naredne godine, ali je to veliki izazov. Želim da vozim u samom vrhu, ne na kraju i Aston martin mi daje tu šansu. Ipak, ja sam pre toga bio i blizu da odem u penziju. Moramo sam prvo da dobro razmilim pre nego što donesem ovu odluku.” dodao je Nemac.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *