Perez o rastanku sa Racing Pointom: Sve sam to saznao u sredu

twitter.com/SChecoPerez

Meksički vozač objavio je da se na kraju sezone rastaje sa svojim timom.

Sergio Perez i Racing Point završavaju svoju dugotraju saradnju na kraju ove godine a na njegovo mesto doćiće Sebastian Vettel.

“Ja sam ovu potvrdu dobio još u sredu.” kazao je Perez za Formule1.nl. “Niko mi nije ništa rekao, ali sam predosećao da će se to desiti. Sve je u redu, ja sam u ovom timu već sedam godina. Dobio sam poziv od vlasnika tima Lawrenca koji me je obavestio da oni žele da idu u drugom smeru.”

Meksikanac se zatim osvrnuo na sve rezultate koje je postigao sa postavom iz Silverstona: “Mi smo napravili dosta podijuma sa bolidima koji nisu mogli to da urade. Najveći događaj za mene je bio to što sam spasao tim i sačuvao dosta radnih mesta. Imao sam ustisak da tim želi da me zdražii. Bile su neki razgovori iza kulisa, ali ne želim da dublje idem u to. To su mi sve rekli još u sredu. Jednostavno nisam očekivao. Sada je sve opcija, jer je moj cilj da ostanem u Formuli 1. Mald sam i gladan, ali sve to mora da bude novi paket i dugočni projekat. Ne očekujem da ću imati nešto brzo da objavim, moram dobro da razmislim. Mislim da ću biti jači naredne sezone, ali biće mi jako bolno pozdraviti se od ovog tima.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *