Vesti

Verstappen: Ne smemo da napravimo istu grešku kao BMW

Holanđanin je upozorio svoj tim da moraju da izbegnu greške koje je BMW napravio 2008.

BMW je imao veoma dobar i konstantan bolid u 2008, a Robert Kubica je čak i vodio u šampionatu vozača nakon pobede u Kanadi.

Tu sezonu su na kraju najviše obeležili borba Hamiltona i Masse za titulu i rasplet u poslednjoj krivini poslednjeg kruga poslednje trke. Mnogi pak zaboravljao koliko je BMW bio dobar u prvoj polovini sezone, ali je tim onda odlučio da se potpuno fokusira na nova tehnička pravila koja su stupala na snagu od 2009, pa je bolid za 2008. zanemaren.

“Najviše se plašim toga što se njima desilo. Baš u tom trenutku morate da nastavite dalje punom parom. Mislim da mi u timu imamo dovoljno ljudi koji mogu paralelno da rade na ovogodišnjem bolidu i onom za 2022. Ne treba da odustajemo dokle god smo u trci za titulu. Naravno, to je teško reći sada. Ova sezona je nezgodna, ali svakako imamo šansu i sledeće godine da pobeđujemo”, izjavio je Verstappen.

Red Bullov vozač trenutno vodi u šampionatu vozača četiri poena ispred Hamiltona.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Leave a Reply