Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Verstappen: Naš zaostatak je veliki

MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 25: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB13 TAG Heuer on track during qualifying for the Australian Formula One Grand Prix at Albert Park on March 25, 2017 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Holanđanin je trku za VN Australije završio na petom mestu.

Red Bull nije se najbolje pokazao na prvoj trci sezone u Melburnu, pošto je Daniel Ricciardo morao zbog problema sa bolidom da odustane od trke, dok je Max Vesratppen kroz cilj prošao na petom mestu. Holanđanin je tek pred kraj uspeo da se približi Kimiju Raikkonen što je ovaj momenat okarakterisao kao prijatno iznenađenje.

“Razlika između nas je dosta velika. Moramo biti spremni na dobar rad. Čak i kada donesemo nove delove, čeka nas dug put kako bi sve skockali na pravi način. Tada ni naša konkurencija neće sedeti mirno. U trci nisam očekivao da mogu da se približim Kimiju, a kada se to desio za mene je to bilo poprilično fino iznenađenje.”

“Rezultat koji smo postigli je možda bolji nego što smo očekivali, jer je naš trkački tempo bio bolji od kvalifikacionog. Kimija sam neko vreme mogao da pratim a iza mene nisam imao nikakv pritisak. Lepo je to videti ali još uvek zaostajemo za Mercedesom i Ferrarijem.” kazao je Max Verstappen.

(Diskusija)

Leave a Reply