Vesti

Verstappen i Hamilton saglasni: Da pustimo Tota i Christiana u bokserski ring

vn Azerbejdžana

Dvojica glavnih konkurenata za titulu su se našalili na račun šefova njihovih timova.

Hamilton i Verstappen su bili dobro raspoloženi u jednom trenutku konferencije za medije nakon kvalifikacija i saglasili su se da bi šefovi njihovih timova trebali da idu u bokserski ring da reše sve nesuglasice.

Toto Wolff i Christian Horner se konstantno prepiru preko medija u zadnje vreme. Povod su naravno fleksibilna krila, mogući protesti i tako dalje.

“Treba da ih pošaljemo u ring”, izjavio je Hamilton.

“Da, ali mislim da je težinska kategorija malo problematična. I visine isto”, nadovezao se Verstappen.

“Oni su iste težine, samo je visina različita”, odgovorio je Hamilton.

“Da se razumemo, ja podržavam ideju ringa. Bolje to nego kazne u Formuli 1. To bi bilo super. Ovo je Formula 1. Ulog je veliki i svako želi da pobedi. Mislim da je to prirodno, a i time se pravi dodatni šou”, rekao je Verstappen.

Hamilton se potom uozbiljio i pohvalio obojicu za doprinos svojim timovima. Horner i Wolff su osvojili sve šampionate od 2010.

“Oni su dva najveća lidera na gridu. Obojica su mnogo doprineli uspesima koji su postignuti. Normalno je da će da se suprotstave jedan drugom, posebno u ovakvim situacijama. Mi vozači viš volimo da pričamo na stazi i zato pokušavamo da se ne uplićemo previše i ostanemo fokusirani”, zaključio je Hamilton.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar