Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Tsunoda i AlphaTauri produžili saradnju na još jednu sezonu

Italijanski tim potvrdio je ovu informaciju.

Već se neko vreme već pričalo o ovoj opciji a danas je i zvanično potvrđeno. Yuki Tsunoda i AlphaTauri dogovorili su da nastave saradnju i u 2023. godini. Ipak, ovo je manje-više bilo očekivano, ali je veće pitanje ko će njemu biti timski kolega jer se sutacija u vezi sa Pierreom Galsyem, Red Bullom i Alpinom zvanično se nije rešila.

“Želim da se puno zahvalim Red Bullu, Hondi i AlphaTuriju što mi daju šansu da vozim u F1. Pošto sam se prošle godine preselio u Italiju, kako bih bio bliže fabrici, sada se osećam kao član tima i drago mi je što ćemo nastaviti da saradđujemo i u 2023. Naravno da ova 2022. sezona još uvek nije gotova i mi se i dalje trudimo da se borimo za sredinu grida, pa sam tako totalno fokusiran da goridnu završimo sa što boljim rezultatom.” izjavio je Yuki Tsunoda.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Comment

  • Dve godine je sasvim dovoljno da se vidi da li neko ima kapacitet da vozi ili ne. Ali pošto nema drugog Japanca dobar je i ovaj iako nije ništa pokazao,srednje žalosno. Pošto Honda stoji iza njega ko plati taj i vozi. Pljuju Latifia a ovaj nije ništa bolji. Da nije bilo onoliko kazni u Monci i da je De Fris startovao odakle i Latifi niko ga nebi ni primetio čovek samo vrteo krugove

Leave a Reply