Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Teška trka za Toro Rosso u Italiji

MONZA, ITALY - SEPTEMBER 04: Carlos Sainz of Spain driving the (55) Scuderia Toro Rosso STR11 Ferrari 060/5 turbo on track during the Formula One Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 4, 2016 in Monza, Italy. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Vozači tima iz Faence nisu uspeli da na domaćoj trci zabeleže bodove.

“Mislim da sam pokušao da uradim sve što sam mogao, ali jednostavno nisam imao tempa. Odlučili smo se za taktiku od jednim zaustavljanjem, ali smo odjednom počeli da gubimo previše vremena i morali smo da odemo na još jedan servis. Za nas ovo nije idelna trka i 15. mesto je bio naš maksimum. Nadam se da ćemo u Singapuru promeniti situaciju i uspeti da budemo konkurentni.” kazao je Carlos Sainz.

“Trka nije bila onakva kakvu smo želeli. Imao sam problema sa podom bolida, koji se je oštetio na prvoj krivini i od tada sam počeo da gubim prijanjanje. Od tada baterije su krenule da se pregrevaju, pa smo odlučili da odustanemo od trke. Znali smo da će biti teško u Monci. Nadamo se da u narednoj tcri možemo mnogo više.” dodao je Danil Kvyat.

(Diksusija)

Leave a Reply