Teška ali pozitivna trka za Alfa Romeo u Abu Dabiju

twitter.com/alfaromeoracing

Tim iz Hinvila nije uspeo da ovoga puta dođe do poena.

“Imali smo potitivni trkački ritam posebno ako ga uporedimo sa poslednjih nekoliko nedelja. Bili smo dosta bliže timovima koji su ispred nas i žao mi je što nismo uspeli više da izvučemo. Ovo je lep način da završimo sezonu, ali sam razočaran rezultatom. Znali smo posle testiranja da će ovo biti teška godina, ali je tim uspeo da se oporavi. Nadam se da ćemo nastaviti ovim putem naredne godine, ali prvo ću uživati u malo odmora kući sa porodicom.” kazao je Kimi Raikkonen.

“Ovo nije najlakša trka a na startu se nije desilo puno toga. Odlučili smo da ostanemo na medijum gumama prilikom izlaska sigurnosnog automobila, ali kasnije nismo imali priliku da profitiramo iz toga. Napravili smo dobar napredak za kratko vreme ali imamo još puno prostora za poboljšanje. Nadam se da ćemo imati više uspeha u 2021. i doneti više poena. Sa lične strane zadovoljan sam poboljšanjim kao vozač ali to će biti moj novi cilj za narednu godinu.” dodao je Antionio Giovinazzi.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar