Vesti

Szafnauer: Aston Martin planira da zaposli još ljudi

U ekipi Aston Martin trenutno radi 535 ljudi, a plan je da se taj broj poveća na oko 800 zaposlenih.

Tim se od ove godine zove Aston Martin, dok je u svojoj istoriji nosio još imena Racing Point, Force India, Midland, Spyker i Jordan.

Tokom perioda kada su se zvali Force India su bili poznati po tome da su umeli da prirede iznenađenja i pored toga što su funkcionisali sa veoma skromnim budžetom.

Novca je na kraju i pored toga nestalo, ali to više ne predstavlja problem od kako je Lawrence Stroll kupio tim. Aston Martin je počeo izgradnju nove veće fabrike i vazdušnog tunela, a šef tima Otmar Szafnauer je potvrdio da će zbog toga biti zaposleno još ljudi.

„Zaposlili smo puno ljudi od perioda kada smo bili Force India. Izgradnja nove velike fabrike teče po planu i planiramo da regrutujemo još ljudi. Trenutno nas ima 535, a cilj je da imamo oko 800 zaposlenih. Videćemo koliko nam ograničenje budžeta dozvoljava. Mogu samo da kažem da proces regrutacije za sada ide dobro“, izjavio je Szafnauer.

Britanski tim je nakon teškog početka sezone počeo da pronalazi formu i rezultati u poslednjih par trka su sve bolji.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavi komentar