Stroll potvrdio da je bio pozitivan tokom VN Ajfela

motorsportweek.com

Kanađanin nije mogao da učestvuje na trci u Nemačkoj.

Lance Stroll nije učestvoivao na trci na stazi Nirburgring a njega je ovom prilikom zamenio Nico Hulkenberg. Već sada više od skoro nedelju dana posle trke, Kanađanin je objavio da je bio pozitivan na korona virus.

“Želim sve da obavestim da sam nedavno bio pozitivan na COVID-19 posle VN Ajfela. Sada se osećam potpuno spremno i moj poslednji test bio je negativan.” napisao je Stroll u svom saopštenju. “Da bih sve bilo jasno, moj test na Nirgurgringu bio je negativan a njega sam odradio odmah kada sam stigao na stazu. Već u subotu ujutro počeo sam da se osećam loše. Pratio sam FIA protokole i otišao sam u samoizolaciju u mom motorhomu. Nisam se više vraćao u padok. Nisam bio dovoljno spreman da vozim i u nedelju ujutro vratio sam se kući. Tada sam odradio novi COVID test. Sutradan su mi stigli rezultati i bio sam pozitivan i od tada bio sam u samoizolaciji 10 dana ali na sreću moji simptomi nisu bili jaki. U ponedeljak sam se ponovo testirao i rezultat je bio negativan. Sada se osećam dobro i jedva čekam da se trkam u Portugalu.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar