Haas se sprema da objavi svoju novu vozačku postavu u Portugalu?

tellerreport.com

Prema nekim navodima američki tim imaće potpuno novi vozački tandem za 2021.

Veliki broj medija preneo je informaciju da je Haas obavestio Kevina Magnussena i Romaina Grosjeana da im neće produžiti ugovore posle kraja ove sezone. Takođe, priča se da bi američki tim mogao da objavi novu vozačku postavu baš u Portimau, koju bi činili Nikita Matepin i neki od vozača Ferrarijeve vozačke akademije.

Novinari Luigi Perna i Mario Salvini koji pišu za La Gazzetta dello Sport veruju da bi pored bogatog Rusa u Haasu mogao da se nađe i Mick Schumacher. Za ovaj potez postoji objašnjenje, jer se veruje da će Antonio Giovinazzi ostati u Alfa Romeu.

Sa druge strane očekuje se da Kimi Raikkonen ostane u timu iz Hinvila, pa se sada postavlja pitanje gde bi mogli da se nađu Callum Ilott i Robert Shwartzman tokom iduće godine. Pored toga izvor Ekstra Bladet piše da Nico Hulkenberg i Sergio Perez nisu nikada razmatrali da dođu u Haas, već na svom radaru imaju veće timove.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar