Vesti

Steiner: Ferrari je napravio srednji korak napred sa novim motorom

Šef Haasa je dao prve ocene o novom agregatu iz Maranela.

Prema nekim analizima, novi Ferrarijev agregat jači je u odnosu na prošlogodišnji za 40 konjskih snaga, ali ova informacija još uvek nije zvanično potvrđena.
Gunther Steiner je ipak na neki način dao prve informacije o novom agregatu: “Ne mogu vam reći da je to veliki korak napred. To bi značilo da sam zadovoljan onime što sam dobio iz Ferrarija, ali ja to ne mogu da uradim. Nikada nije dovoljno u motorsportu. Kada kažete tako nešto, onda znači da je to sve pogrešno.”
“Mislim da su napravili srednji korak napred. Motor je bolji nego prošle sezone.” dodao je šef Haasa. “Ne znamo šta su po pitanju napretka uradili ostali proizvođači, jednostavno nemamo te podatke. Ja čak nemam ni Ferrarijeve podatke. Ipak, oni su mi rekli da je motor poboljšan.”

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavite komentar