Vesti

Seidl: Ricciardova frustracija ne pomaže McLarenovom napretku

McLaren Media Centre

Šef McLarena izjavio je da razočarenje njegovog vozača utiču na performanse.

Daniel Ricciardo je prošle sezone došao u Voking, ali osim jedne pobede koju je imao na VN Italije ostali rezultati nisu bili baš vredni pažnje kao i da je u većini slučajeva njegov timski kolega imao bolji učinak. Takođe, njegovo trkački mestu u McLarenu je prema navodima većine medija ugroženo gde bi mogao da ga zameni Oscar Piastri.

“Jasno je ako pogledate kako se sezona odvijala do sada sa Danielom, vidi se da je on razočaran kao i mi.” kazao je šef tima Andreas Seidl. “Na kraju, frustracija i razočaranje vam ne pomažu da idete napred. Najvažnija stvar je da imate jasnu viziju koja bi mogla da radi. Zbog toga smo mi utrošili puno energije u tim da vidimo šta možemo da uradimo sa bolidom kako bi se bolje osećao, posebno kada dođu kvalifikacije kako bi se moglo forsirati do limita. Sa njegove strane, on je potpuno posvećen i ulaže puno energije zajedno sa inženjerima na stazi a i u Vokingu kako bi uspeli da izvuku potrebne stvari koje ima fale sa vremena na vreme.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar