Vesti

Alpine: I dalje verujemo Alonsu

twitter.com/AlpineF1Team

Naredne sezone ovaj Španac napustiće Enston i voziće za Aston Martin.

Odluka Fernanda Alonsa da napusti Alpine i da naredne sezone pređe u redove tima iz Silverstona je iznenadila sve, ali ipak ova godina mora se odraditi do kraja. Baš zbog takvog poteza stvari unutar umeju da se promene, pa će tako Alpin izbegavati da radi sa Alonsom na delovima koje planiraju za narednu sezonu kako on ove tajne ne bi poneo u Silverston.

Ipak, to svakako nije briga za Otmara Szafnauera koji je rekao da oni imaju već zacrtane ciljeve sa Špancem koje svakako žele da ostvare na poslednjih devet trka.

“Ja nemam nikakvu zabrinutost oko nastavka sezone.” kazao je šef Alpina. “Naši ciljevi su poprilično jasno. Mi želimo da završimo na najmanje četvrtom mestu u šampionatu konstruktora. Treće mesto je baš daleko.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Komentar

  • Alonso je pravi profesionalac I siguran sam da ce krajno profesionalno ispostovati ugovor bez razloga na to sto ih je vec napustio. Iako ruku na srce zasluzili su da Fernando u daljem sampionatu I preostale trke u ovoj sezoni vise ne vozi na limitu kao do sada, ovo zato sto su iz strucnog tima Alpine hteli, bez njegovog znanja da ga prevare I izmanipuliraju. odnosno da mu ne produze ugovor, jer su znali da Alonso nece prihvatiti ugovor na 1 godinu zato su I ostali I bez njega I bez Pjastrija ali Fernando na vreme ih je procitao I na isti nacin kao I oni preduhitrio ih je I potpisao ugovor sa Aston Martinom sto dokazuje da je vrlo pametan I inteligentan I kao covek a I kao vozac.

Ostavi komentar