Tračevi i spekulacije

Sargeant postao prva opcija za mesto u Willimasu?

Ovaj Amerikanac ima dobre šanse da zameni Nicholasa Latifija u britanskom timu.

Posle odlične vožnje na VN Italije, Nyck de Vries iskočio je u prvi plan sa namerom da u ovom timu zameni posrnulog Kanađanina, ali izgleda da će njega put odvesti na drugu stranu. Dosta se priča da bi ovaj Holanđanin mogao da završi u AlphaTauriju koji se sprema da oslobodi Pierrea Gaslya iz svog ugovora.

Ukoliko se ova stvar i desi onda bi u prvi plan za mesto u Willimasu izbio Logan Sargeant. Inače, on trenutno nema superlicencu, ali će je veoma brzo zaraditi jer će voziti za ovaj tim na treningu za VN SAD kao i da je trenutno trećeplasirani u Formuli 2 sa dve pobede, pa je izvesno da će sakupiti dovoljan broj bodova koji mu omogućavaju učešće u najbržem cirkusu.

Na ovaj način tim iz Gruva želi da što pre nađe neku alternativu, ukoliko se prve želje o vozačkoj postavi ovoga puta ne ostavre.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar