Vesti

Rosberg: Ne bih se vratio u Formulu 1 ni za kakve pare

Nemac je dugo vodio sa Hamiltonom u Mercedesu, a odmah po osvajanju titule 2016. je odlučio da se penzioniše.

Rosberg se često pojavljuje kao stručni komentator formula jedan u televizijskim prenosima, a uspešno vodi i YouTube kanal. Pored toga je i vlasnik Rosberg X Racing tima koji se takmiči u Extreme E-klasi, gde je nedavno uspeo da pobedi tim X44, koji vodi njegov ljuti rival iz Formule 1 Lewis Hmilton.

Mnogi se pitaju da li bi Rosberg, sada kada je osetio kako je biti šef nekog tima, mogao da se vrati Formulu 1 u sličnoj ulozi.

„To mi se ne sviđa i to bi bilo previše. To je posao sa punim radnim vremenom. Kada vidim koliko Toto radi u Mercedesu, prosto znam da to želim da izbegnem u životu. To sam osetio i kao vozač i ne želim to više“, izjavio je Rosberg.

Rosberga su pitali da li bi mogla da ga privuče velika svota novca, na šta je on odgovorio: „Ne možete me motivisati novcem. To mi je prosto ne interesuje. Ostvario sam ono što sam želeo u karijeri osvajanjem šampionske titule i zadovoljan sam svojim novim životom.“

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Ostavi komentar