Ricciardo imao razgovore sa Ferrarijem pre nego što se odlučio da se pridruži McLarenu

Renault Media Centre

Ovaj Australijanac potvrdio je da će se od naredne sezone naći u timu iz Vokinga.

Daniel Ricciardo je više puta tokom svoje karijere povezivan sa timom iz Maranela, pa tako to je bio slučaj i ove godine kada je Sebastian Vettel odlučio da napustim tim. On je priznao da je i ovoga puta imao pregovore sa Ferrarijem pre nego što su se oni opredelili da potpišu Carlosa Sainza.

“Mi već imamo kontakt još iz predhodnih godina i to se i sada nastavilo.” kazao je Ricciardo u intrevjuu za CNN. “Ne želim da to poreknem, ali to nikada nije urodilo plodom. Ja nikada nism bio tako blizu toga. Svi su mi tada pričali da bi to bila super stvar, kao da se moje ima nađe na svim stvarima tima, ali ja nisam želeo da budem emotivan i upadnem u neku takvu situaciju.”

Ricciardo razume zbog čega je to mesto pripalo Carlosu Sainzu, koji je imao impresivnu sezonu i prvi put posle šest godina McLaren doveo do podijuma.

“Vidim kako je Carlos uspeo da dođe do mesta u timu. Zbog toga nisam imao sumnju zašto ja nisam odabran. Carlos je imao jaku 2019. godinu. Sada je on tražena roba i verujem da je on i pravi čovek za tako nešto.” dodao je on.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *