Please assign a menu to the primary menu location under menu

Trke i testiranja

Piastri oduševljen prvim danom sa McLarenom

foto: twitter.com/McLarenF1

Mladi Australijanac dobio je šansu da radi sa novim timom.

Posle veoma haotiče godine u kojoj je Oscar Piastri više proveo na vezi sa advokatima i menadžerom, odbor za procenu ugovora odlučio je da on ima pravo da pređe u McLaren već naredne sezone, ali mu je kasnije i Alpine izašao u susret i dozvolio da ranije testira za novi tim. To se desilo u Abu Dabiju gde je imao prilike da vozi MCL36.

“Lep je osećaj.” kazao je Piastri za zvanični sajt Formule 1. “Bio je neverovatan moj prvi dan sa McLarenom, gde sam se upoznao sa timom i pokušao da se poboljšam i dođem do brzine za narednu godinu. Mislim da je ovo bilo veoma nužno i veoma pozitivno. Sledeće nedelje biću u fabrici gde ću se zvanično upoznati sa svima. Biće to prilika da vidim puno ljudi i jedva čekam. Posle toga nastaviću da radim u simulatoru kako i da se bolje upoznam sa inženjerima i mehaničarima.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar