Perez: Možda naredne godine i ne budem na gridu

archyde.com

Meksikanac je izjavio da je moguća opcija da u 2021. ostane bez trkačkog mesta.

Sergio Perez moraće da napusti Racing Point na kraju sezone ali sa druge strane sve manje ima slobodnih mesta u ostalim timovima. Njega će u Aston Martinu zameniti Sebastian Vettel, dok je sadašnji vozač Racing Pointa već povezivan sa Alfa Romeom, Williamsom i Haasom. Takođe, u razmatranje ga je uzeo i Red Bull koji se još nije doneo odluku da li će zameniti Alexandera Albona.

“Mi moramo da čekamo i vidimo, sezona uskoro dolazi do kraja.” kazo je Perez po dolasku u Tursku. “Kao što sam i ranije rekao, sve dok timovi ne potvrde svoje vozače sve je otvoreno. Svaki tim koji nije potvrdio svog vozača je opcija. Tako da, videćemo.”

Ukoliko ne nađe neko mesto u ovih od timova, Sergio Perez nije isključio mogućnost da se naredne sezone nađe pored staze.

“Nismo od tako daleko od kraja sezone, tako da će uskoro znati svoje planove.” dodao je on. “Moram da znam šta se dešava sa moje strane, kako bih mogao sve da planiram. Nemam više šta da dodam. Sada je kasno za neke stvari, tako da ću do kraja godine znati kakvi su moji planovi. Tako da i odustajanje od naredne godine je opcija. Videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar