Hamilton: Novi ugovor sa Mercedesom mora da prepozna probleme i van Formule 1

Steve Etherington/Mercedes F1 Team

Britancu je ostalo samo da formalizuje svoj ugovor sa nemačkim timom.

Lewis Hamilton još uvek nije potpisao novu saradnju sa Mercedesom. I pored toga što je na pragu svoje sedme titule a šeste sa timom iz Barklija, on je jasno stavio do znanja da želi da postavi paraf na novi aneks. Ipak, Bitiancu pored novčanih zarada sada svakako biće bitna saradnja sa timom van Formule 1.

“Verujem da ja imam najbolji ugovor u pogledu kako je on strukturiran i po pitanju menadžmenta.” kazao je Hamilton. “Sa timom koji je oko mene, mislim da je sve sjajno. Ali, ja uvek gledam način kako da se popravim. Kako to mogu da budem više efikasniji i da više uradim za partnere? Da li sebe mogu staviti u poziciju da timu pružim više? Prirodno, svi misle da je lako, samo stavim potpis i da ne razmišljam šta će se desiti. Ja sve veoma svestan ideje da ja želim da nastavim sa Mercedesom i da im nadalje pomognem. Svi pričaju o tome da automobili budu zeleni, da koriste više električne energije i ja želim da im to pomognem i po pitanju putnog programa. Zbog toga je puno diskusije.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar