Osoblje Alfa Romea čeka veliki karantin posle povratka u Švajcarsku iz Španije

twitter.com/alfaromeoracing

Svi oni zaposleni koji budu prisutni na Katalunji moraće da idu u karantin posle povratka u svoju bazu.

Tim menadžer Beat Zehnder izjavio je da oni nemaju tu privilegiju kao timovi iz Veklike Britanije, pa će oni tako morati da idu u karantin. On je u razgovoru za Blick kazao da su tih sedam timova dobili izuzeće od karantina od strane svoje vlade, dok to nije slučaj sa Švajcarskom i Alfa Romeom.

“Mi kada budemo putovali nazad u Švajcarsku a pre nego što krenemo u Belgiju, moraćemo da budemo u izolaciji.” kazao je jedan od vodećih ljudi tima. “Malo je to teško za nas, jer je Formula 1 dogovorila sa vladom Velike Britanije izuzeće kada se radi o timovima sa tih prostora.”

Još teža situacija za Alfa Romeo je ta što je tim morao da pregovara sa osam kantona iz ove države oko mogućeg izuzeća izolacije, ali ti razgovori nisu išli u dobrom smeru.

“U jednom slučaju našli smo dogovor za naše ljude koji rade u Cirihu. Oni će moći da idu u fabriku da rade ali će posle toga morati da idu pravo kući.” dodao je Zehnder.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *