Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Novi forum sajta F1-Serbia.com

Poštovani čitaoci,

Kao što Vam je poznato, usled velikih oštećenja baze podataka sajta i foruma u septembru prošle godine, bili smo prisiljeni da pokrenemo potpuno nov sajt na novoj platformi i krenemo iz početka, pošto nije bilo nikakvih šansi da se stari povrati.

Forum je nekako povraćen, ali samo delimično. Baza je i dalje bila oštećena tako da nam je potpuno bilo onemogućeno korišćenje određenih opcija, dok ljudi koji su želeli da se registruju, to uopšte nisu mogli da urade.

Zbog toga smo odlučili da je najbolje rešenje za sve da pokrenemo potpuno nov forum, a to podrazumeva i ponovnu registraciju starih korisnika zbog čega Vam se izvinjavamo.
Starom forumu možete još uvek da pristupite na linku http://f1-forum.eu/arhiva, a takođe na vrhu ovog novog foruma imate direktnu prečicu ka starom.

Stari forum će još neko vreme biti otvoren i na njemu će moći da se postuje, a o zaključavanju ćemo Vas obavestiti naknadno, kada novi forum bude u punoj funkciji.

Nadamo se da ćete razumeti ovaj naš potez. Želja nam je da u buduce svi imamo bolje iskustvo tokom vremena koje provodimo na forumu.

Hvala Vam što ste uz nas i vidimo se na forumu.

S poštovanjem,
Vaš F1-Sebia.com tim.

1 Comment

  • Htio bi reći voditeljima da Perez nema bolid u rangu verstapena samo u nekim situacijama kada verstapena podbaci za pol poziciju

Leave a Reply