Mercedesovi vozači se spremaju za međusobni duel na trci

Hamilton i Bottas su potpuno svesni svoje nadmoći nad ostalima i fokusirani su na novi međusobni duel, koji ih očekuje sutra.

„Na kraju je razlika između nas i trećeg mesta bila velika, ali to na kraju nije važno. Borba sa Bottasom je bila teška i terali smo jedan drugog do samog limita. Ovo je sjajna staza za vožnju. U kvalifikacijama se sve svodi na samopouzdanje. Ne znam kako sam uspeo da se vratim nakon greške u Q2. Ostao sam miran i dva kruga u Q3 su bila dobra“, izjavio je Hamilton.

„Za mene su kvalifikacije bile dobre sve do Q3. Odlično sam se osećao u bolidu na obe komponente. Međutim, u Q3 je bilo dosta proklizavanja zadnjeg dela. Lewis je bio nešto bolji i potpuno je zaslužio pol-poziciju. Moj trkački tempo je bio dobar juče i očekujem da će biti prilika sutra. Lewis je ovde pobedio prošle godine nakon starta sa drugog mesta i sve je otvoreno“, rekao je Bottas.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *