Vesti

McLaren veoma zadovoljan razvojem bolida za 2022.

McLaren Racing

Tehnički direktor tima dao je pozitivne povratne informacije o novom projketu.

Andreas Seidl veoma je zadovoljan načinom razvoja bolida za sledeću godinu. Kao što svi znamo zbog velike promene aerodinamičkih pravila u narednoj sezoni timovi su dosta ranije krenuli sa razvojem novih automobila, ali je svakako to za sve njih bio i izazov više.

“Teško je postaviti realne ciljeve, jer mi nemamo nikakve reference.” kazao je Seidl za Formule1.de i Motorsport-Total.com. “Naravno da smo mi i pored toga postavili neke lične ciljeve, ali pokušaćemo da ostanemo realni.”

I pored svih problema tehnički direktor McLarena zadovoljan je načinom razvoja novog bolida.

“Sa moje tačke gledišta, ja sam veoma zadovoljan razvojem.” kazao je on. “Bolid dobro odgovara na sam razvoj. Mi generalno posmatramo proces razvoja iz nedelje u nedelju u vazdušnom tunelu. Koliko će to vredeti na kraju videćemo posle prvih kvalifikacija u Bahreinu. Za mene trenutno najvažnija stvar je da sam razvoj ide korak po korak.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar