Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

McLaren ne planira velike izmene na dizajnu za naredni bolid

McLaren Racing

Izgleda da se tim iz Vokinga nadao mnogo boljoj sezoni.

Šef tima Andreas Seidl kazao je da oni trenutno nemaju planova da rade veliku izmenu dizajna na novom bolidu, jer kako je naveo za to nemaju razloga. Tim trenutno drži peto mesto u konkurenciji konstruktora ali svakako da su se oni nadali mnogo boljem rezultatu zbog promene tehničkog pravilnika. Tim iz Vokinga prošle sezone borio se za treću poziciju u šampionatu dok ove bije veliku bitku sa Alpinom ali će u 2023. tehnički pravilnik ostati isti kao i ove godine.

Zbog toga šef McLarena kazao je da oni nemaju planove za drastičnu promenu svog dizajna.

“To će biti miks da zadržimo stare stvari i dodamo nove ideje.” kazao je Seidl za Motorsport.com. “Novi bolid neće biti revolucionaran. Ali, jasno je da je cilj da napravimo velike korake po pitanju razvoja.”

Tim je ranije potvrdio da će se na kraju godine rastati sa Danielom Ricciardom a njihovu vozačku postavu za 2023. činiće Lando Norris i Oscar Piastri.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavi komentar