Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Fallows: Put Aston Martina je isti kao Red Bullov iz ranih dana

Aston Martin F1 Media

Britanski tim ima velike ambicije u narednih nekoliko sezona.

Tehnički direktor Aston Martina Dan Fallows pridružio se timu iz Silverstona posle dužeg rada u Red Bullu a njegov prelazak nije mogao a da ne prođe bez određene prašine. On je u Silverston stigao u momentima kada je Lawrence Stroll preuzeo tim koji je nešto kasnije rebrendirao u Aston Martin. Zbog toga on vidi puno sličnosti u transformaciji koju je i Red Bull doživeo kada je ova kompanije preuzila od strane Jaguara.

“Jedna od najuzbudljivijih priča je put koji je Red Bull prošao kada je uzeo tim od Jaguara.” kazao je Fallows. “Jedan mali tim sa limitiranim budžetom odjenom je imao više novca, više resursa i tehničke snage i najbolju organizaciju. Gledajući kako tim raste, biti deo tog uspeha, čak i greške koje smo napravili na tom putu su bile veoma uzbudljive. Ono što se dešava u Aston Martinu sada dosta liči na ono što se desilo u Red Bullu.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

1 Komentar

  • Možda i liči na put kojim je išao Red Bull ali imaju jedan nedostatak koji će jako teško nadomestiti,nedostaje i Adrian Newey.

Ostavi komentar