Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Massa: Vratio sam se zbog tima

Brazilski veteran kazao je da je Williams jedini tim zbog koga je rešio da se vrati iz penzije.

Felipe Massa je na kraju ove sezone odlučio da okonča svoju karijeru, ali je njegove planove pokvario Nico Rosberg koji je takođe rešio da penzioniše. Od tada glavni pik za mesto u Mercedesu postao je Valtteri Bottas pa je tako Willimsa želeo da zadržio iskustvo u svojim redovima i vrati Felipe Massu. Brazilac je imao neke druge planove za određene trkačke serije, ali je tim iz Gruva poslao ponudu koju nije mogao odbiti.

“Oduvek sam imao želju za trkanjem i borbom na stazi. Moj povratak nije samo to da se nađem u Formuli 1, već zbog toga što sebe vidim u Williamsu. Ne bih se vratio zbog bilo kod tima. Imao sam cilj da se takmičim negde jer idalje imam želju da vozim. Takođe, dosta volim Williams i potpuno sam uživao u poslednje tri godine sa njima i drago mi je što će timu doneti stabilnost i u narednoj sezoni.” kazao je Massa.

On je priznao da su fanovi imali ključnu ulogu u njegovom povratku.

“Kada sam video da su mediji počeli da pričaju o mom povratku, bio sam dirnut reakcijom fanova koji su želeli da se vratim. To je bio veliki faktor u mojoj odluci, tako da želim da im se zahvalim na tome. Ali na kraju dana, imao sam poziv i ponudu koju nisam mogao da odbijem. Od kada sam se pridružio Williamsu, oni su postali moja familija.”

(Diskusija)

Leave a Reply