Trke i testiranja

Marko kritikuje FIA-u: Neprofesionalno i neprihvatljivo

Glavni savetnik Red Bulla je komentarisao odluku sudija da kazne Maxa Verstappena pre trke u Kataru.

Verstappen je zbog nepoštovanja žutih zastava u kvalifikacijama, morao da startuje sa sedme umesto sa druge pozicije. Helmut Marko je kritikovao sudije i smatra da su kazne za njegovog vozača, ali i Bottasa potpuno neopravdane.

36

„Mi sve informacije dobijamo na ekranima, a na njima nije bilo ničeg. Onda je bio taj jedan sekund kada je redar mahao žutom zastavom, a onda je iznenada uzeo i drugu kada je Verstappen prolazio“, izjavio je Marko za nemačke medije.

„To je potpuno neprofesionalno i neprihvatljivo. Ni jedan vozač nije trebalo da dobije kaznu“, zaključio je Marko.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

3 Komentara

  • OVOM CEVIJEKU SVE SMETA SAMO KRITIKUJE MERCEDES. A KAD JE MERCEDES ISAO ZA ZADNJE POZICIE E ONDA NIJE BALJEGAO KAO I NJEGOV PULEN SVAKI MU KU°°° SMETA.

    • Oni su prave pizde. Sto ne kazu nesto za Hamiltona koji je bez razloga nekoliko puta kznjavan i morao da startuje jednom sa poslednje pozicije a nekoliko puta sa 5 i 10 mesta , pa se covek uopste nije zalio nego je sportski produzio i borio

    • Au ljudi.. ovi u komentarima neka decurlija? Oni misle da je Ham kaznjavam zbog nekih incidenata? Hajde neka im neko objasni da ko god menja pogonsku jedinicu ili menjac, nebitno, dobija kaznu. Kakvi pacijenti. Vidi se da je samo debili podrzavaju hamiltona u ovoj neravnopravnoj borbi.. Stvarno nemam reci koliko glupi ljudu pisu komentare

Ostavi komentar