Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vesti

Leclerc: Red Bull je previše jak

Charles Leclerc, Ferrari, VN Azerbejdžana 2023. / Ferrari Media Centre

Vozač Ferrarija je u Azerbejdžanu došao do prvog podijuma u sezoni.

Posle vikenda u Bakuu, Ferrari u Majami dolazi u znatno boljem raspoloženju jer je Charles Leclerc uspeo da ostavi dve pol pozicije kao i da u sprint i glavnoj trci dođe do podijuma. Sa druge strane Red Bull je bio taj koji je diktirao tempo.

Ipak, vozač iz Monaka bio je zadovoljan učinkom na prošloj trci.

“Da, bilo je dobro.”kazao je Charles Leclerca na zvaničnoj konferenciji za štampu a prenosi GPblog. “Posle prve tri trke, stvari su bile baš loše. Mislim, nismo imali sreće u Bahreinu jer sam se nalazio na trećem mestu i imao sam tehničkih problema. Već na drugoj trci imao sam kaznu. Posle toga doživeo sam odustajanje posle incidenta sa Lancom Strollom u Australiji, tako da nije moglo gore.”

Posle VN Azerbejdžana Ferrarijev član se nada mnogo boljem nastavku sezone.

“Bilo je stvarno dobro.” dodao je on. “Imali smo prvu pol poziciju, što je super. Mislim da je to potvrdilo koliko jak bolid imamo, posebno na kvalifikacijama. Ali, na trci, takođe smo dobili potvrdu naših slabosti i da nam je potrebno još puno rada na trkačkom tempu, jer je Red Bull previše jak.”

Charles Leclerc, Ferrari, VN Azerbedjžana 2023. / Ferrari Media Centre

Sada bi trebalo da Ferrari na VN Majamija donese i prva unapređenja.

“Trebalo bi da ovo ide u pravom smeru.” dodao je Charles Leclerc. “Mislim da neće biti dovojno da se borimo sa njima (Red Bullom) ali da, ićiće ti u pravom smeru, uveren sam.”

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Leave a Reply