Leclerc: Pobeda u Melburnu je za nas težak zadatak

Ferrari Media Centre

Momak iz Monaka nije siguran koliko je njego novi bolid konkurentan u odnosu na rivale.

Mattija Binotto još pre dolaska na prvu trku upozorio je javnost da njegov bolid nije dovoljno brz i da ne može da se bori za pobedu na VN Australije, kao da je isto to preneo i svojim članovima tima.

Ipak, sa time se ne slaže Charles Leclerc:

“Teško je u ovom momentu reći gde mi stojimo u odnosu na ostale. Svi bi to voleli što pre da saznaju. To nije samo pitanje novinara već i za nas. Teško je reći gde smo.”

On je priznao da je situacija dosta drugačija u odnosu na prošlu godinu kada je Ferrari na prvoj trci stigao kao favorit.

“Ova sezona je dosta teža za nas, bar na papiru, ali još trebamo to i da dokažemo. Još nismo odradili ni prvu trku, mada pobeda biće težak zadatak za sve nas. Promenili smo pristup na testiranjima jer smo se fokusirali više na sebe. Otkrili smo da smo više fleksibilni po pitanju balansa ali u odnosu na prvi dan mi smo se dosta poboljšali.”

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *