Leclerc idalje posmatra Vettela kao prvog vozača u Ferrariju

Ferrari Media Centre

Od samog početka sezone vozač iz Monaka pokazao je dobre performanse na stazi.

Charles Leclerc izgubio je pobedu na VN Bahreina posle problema sa agregatom, zbog čega je trku završio na trećem mestu iza Merecdesovog dvojca. Ipak, on je od početka sezone prihvatio činjenicu da će biti druga violina u Ferrariju iako je na stazi pokazivao dosta bolje rezultate. Takođe, tim je pogrešio sa njegovom taktikom na VN Monaka u kvalifikacijama, kada ga nije izbacio ponovo na stazu i tako stavio Leclerca u dosta težak položaj.

“Ja samo radim moj posao na stazi i mogu reći da sam zadovoljan. Da li imam puno podrške od fanova? Pa, kažite ga ovako, to je potpuno nova dimenzija sa Ferrarijem.” kazao je Leclerc za L’Equipe. “Takođe, ne volim političke igre, ustvari mrzim ih. Ne volim kada se neko druži sa mnom iz interesa, već preferiram iskrena prijateljstva.”

Lewis Hamilton odao je Leclercu veliko poštovanje posle gubitka pobede na VN Bahreina i poželeo mu je puno uspeha u budućnosti. Takođe, veće pažnju privukao je i od članova tima.

“Tačno je da se situacija posle Bahrina promenila. Tim je pokazao veće poštovanje prema meni od kada su uvideli da mogu da pobedim. Razumem da treba da postoji određena hijerarhija. Jasno je da je Sebastian prvi jer on ima puno više iskustva. Ja moram da nastvaim da radim svoj posao.” dodao je momak iz Monaka.

(Diksusija)

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar