Trke i testiranja

Leclerc: Dao sam svoj maksimum

Charles Leclerc u duelu sa Antoniom Giovinazzijem na startu VN Italije 2021.

Ferrari se u jednom trenutku našao i u konkurenciji za podijum, ali je njihov bolid očekivano bio previše ranjiv u Monci.

„Dao sam sve od sebe. Nisam mogao ništa bolje da uradim. Koristio sam svaku priliku koja se ukazala, posebno u duelu sa Valtterijem. Međutim, oni su bili prebrzi, posebno u trećem sektoru i na prilasku krivini 1. To nas je učinilo veoma ranjivim i lako su nas preticali, a mi nismo mogli da napadamo. Trka nije bila laka, ali ako pogledate kako je bilo prošle godine, ovo je lep napredak. Što se mene tiče, mislim da je ovo jedna od možda pet najboljih vožnji u mojoj karijeri. Stvarno sam dao apsolutni maksimum i zadovoljan sam zbog toga. Nisam se najbolje osećao juče, ali drago mi je da je na kraju sve dobro ispalo. Imam vremena da se odmorim i onda ću se vratiti još jači u Rusiji“, izjavio je Leclerc.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar