Trke i testiranja

Alfa Romeo: Razočaravajuća trka za nas

Vozači ovog tima nisu uspeli da dođu do bodova.

“Malo je nezgodno kada imate ovako dobar vikend i onda jedan incident u prvom krugu vam sve promeni. Otišao sam malo široko na drugoj šikani, prešao preko ivičnjaka i nisam imao kontrolu nad bolidom. Moram da vidim slike kako bih razumeo šta se tu desilo. Posle toga trka je za mene bila teška. Imao sam oštećenja na podu i teško je bilo vratiti se. Ovo je frustrirajuće jer smo znali da imamo dobar tempo. Želeli smo bolji rezultat na domaćoj trci u Monci.” kazao je Antionio Giovinazzi.

“Nije ova trka bila laka, ali na kraju uradio sam sve šta sam i mogao. Moj prvi krug bio je dobar, nisam imao sjajan start, ali sam uspeo da napredujem za tri pozicije. Prijanjanje nije bilo idelano pa sam morao da štitim gume, ali već u drugom stintu mogao sam da držim razliku za Rassellom jer su mi miedjum gume dale tu prednost. Čak i posle servisa sam se mučio da pratim bolide. Kada sam se približavao gubio sam na prijanjanju. Imao sam lepe borbe sa Vettelom pre nego što sam zamenio mesta sa Antioniom.” dodao je Robert Kubica.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar