Hokenhajm želi da zameni Silverston na kalendaru Formule 1

Charles Coates/Getty Images/redbullcontentpool.com

Britanska Vlada naredila je obavezne karantiske mere za sve učesnike trke, što se nije svidelo organizatorima šampionata.

Ipak, svi u organizaciju Formule 1 nadaju se da bi ova odluka mogla da se promeni, odnosno da se napravi određeni izuzetak, ali prema nekim navoidma već se traže određena rešenja. Naime, Vlada Velike Britanije propisala je obavezan karantin za sve koje uđu u zemlju, što remeti već unapred zacrtane planove jer bi trka na Silverstonu trebala da se održi samo nedelju dana posle VN Austrije.

Zbog toga sve se više spominje mogućnost da će se posle Red Bull Ringa karavan preseliti na Hokenhajm, što je potvrdio i Jorn Teske direktor ove nemačke staze.

“Izgleda da ova politička odluka oko karantina može ostaviti određene posledice na njih i na trkački kalendar u Evropi i tako nas dovesti u neki vid prednosti.” kazao je on za Motorsport.com.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

(Diskusija)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *