Vesti

Hamilton spreman za umanjenje plate ali ima uslove

Sve ukazuje na to da će Hamilton ostati u Mercedesu i sledeće godine.

Hamiltonov ugovor sa Mercedesom ističe na kraju ove sezone, ali obe strane naporno rade na postizanju dogovora o produženju saradnje.

Pregovori oko ovogodišnjeg ugovor su završeni tek u februaru, a čini se da će ovoga puta dogovor biti postignut mnogo ranije.

Brazilska redakcija sajta Motorsport.com prenosi da je Hamilton spreman da prihvati umanjenje zarade, ali je uslov da njegovi bonusi budu duplirani ako osvoji još jednu šampionsku titulu. Ugovor bi trajao do kraja 2022. sa opcijom produženja na godinu dana.

U najnovijem izveštaju se kaže i da Toto Wolff želi da okonča pregovore do  15. juna, kako bi se izbegle svakakve glasine, kao što je to bio slučaj prošle godine.

Detalji ugovora su već dogovoreni, a Hamilton je navodno tražio da ima ulogu u Mercedesu i u budućnosti, koja bi mu omogućila da nastavi svoj aktivizam i promociju raznolikosti u Formuli 1.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar