Trke i testiranja

Hamilton: Nisam siguran da me Verstappen poštuje na isti način kao pre sudara

Lewis Hamilton i Max Verstappen, VN Francuske 2021.

Britanac je otkrio da njegov telefonski razgovor sa Verstappenom nije prošao baš glatko.

Holanđanin je na današnjoj konferenciji za štampu otkrio da ga je Hamilton zvao nakon sudara na Silverstonu, ali nije želeo da ulazi u detalje razgovora.

Hamiltonova konferencija je po rasporedu bila posle Verstappenove, pa su novinari i Britanca pitali za telefonski razgovor.

Nema šta mnogo da se doda. Rekao sam posle prošle trke da sam video na video bimu da izlazi iz bolida i da je delovao ok. Potom mi je i preko radija to potvrđeno. Nisam znao da je u bolnici sve dok mi nije rečeno na konferenciji posle trke. Niko od nas ne želi da vidi povređenog vozača ili da ga povredi.“

„Pozvao sam Maxa posle trke da proverim kako je i da mu poručim da ga i dalje respektujem, ali nisam siguran da on ima isti stav prema meni posle svega.“

„Ali naš fokus je na ovom vikendu. Tim je uložio mnogo truda i mislim da smo uspeli da se uzdignemo kao tim. Mislim da Red Bull i dalje ima malu prednost i postoji mogućnost da će na ovakvim mestima biti brži. Ipak, želimo da im maksimalno otežamo posao. Moramo da pokušamo da se daljim radom izjednačimo sa njima ili steknemo malu prednost“, izjavio je Hamilton.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar