Vesti

Alonso: Nikada nisam mislio da ću se trkati sa 40 godina (VIDEO)

Fernando Alonso, trka, VN Francuske 2021.

Dvostruki svetski šampion je danas proslavio svoj četrdeseti rođendan na stazi na kojoj je pre 18 godina ostvario svoju prvu pobedu.

„Definitivno se ne oseća kao da imam 40. To je samo broj, ali broj koji i mene iznenađuje kada ga vidim. Nikada nisam mislio da ću se trkati u ovim godinama. Živite u trenutku i ne razmišljate mnogo o budućnosti. Fokusirani ste samo na sledeći trkački vikend. Ne možete u ovom sportu da zamislite gde ćete biti za 2-3 godine. Došao sam u Formulu 1 iz malog gradića na severu Španije, bez iskustva i ičega i tek posle 6-7 godina se naviknete na ovaj svet. Sada je naravno situacija drugačija i lakše je da uživate u svemu ovome“, izjavio je Alonso.

Španac je danas bio u paru sa Vettelom na konferenciji za medije. Nemac je pokušao isprska Alonsa konfetama, ali je promašio što je zasmejalo sve prisutne u konferencijskoj sali.

Pogledajte:

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar