Vesti

Giovinazzi umalo završio u Mercedesu

Italijan je godinama član Ferrarijevog programa, ali je njegova karijera mogla da krene i drugim putem.

Giovinazzi je član Ferrarijevog programa još od 2016. Zahvaljujući tome je debitovao u Formuli 1. Šansu je dobio na prve dve trke 2017. kada se Pascal Wehrlein još uvek oporavljao od svoje povrede vrata, i Italijan je pokazao zavidnu brzinu.

Njegov otac Vito je u razgovoru za list La Gazetta dello Sport izjavio da je Toto Wolff došao da čestita nakon prve trke.

„Moj sin je u Australiji završio kao 12. i to je bio sjajan rezultat. Čak je i Toto došao da nam čestita“, izjavio je Vito Giovinazzi.

Međutim, nije se sve završilo samo na čestitkama: „Toto na s je zvao pre nego što je Antonio potpisao sa Ferrarijem i ponudio nam ugovor sa Mercedesom. Antonio je trebalo da postane treći vozač i zvanični DTM vozač. Međutim, njegovo srce je crveno i odabrao je ono što je smatrao da je ispravno“, rekao je stariji Giovinazzi.

Od sada možete nas pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

Leave a Reply