Tračevi i špekulacije

Gasly cilja Ricciardovo mesto u McLarenu?

Pierre Gasly, AlphaTauri

Francuz odlično vozi od kako je otišao vraćen iz Red Bulla u AlphaTauri, ali su male šanse da u skorije vreme ponovo dobije priliku u Austrijskom timu.

Gaslyjeva dobra forma je dovela do toga da se njegovo ime povezuje sa nekim drugim timovima.

Analitičar SkySportsa Ted Kravitz je tokom svog segmenta na Silverstonu pre trke rekao da je francuski vozač zainteresovan za mesto Daniela Ricciarda u McLarenu.

„Pierre želi da pobedi Ricciarda, i pored toga što je vikenda Australijanca na Silverstonu bio odličan. Razlika između njih u šampionatu nije velika“, izjavio je Kravitz pre trke.

Vozač McLarena je međutim odlično vozio u nedelju, pa je njegova prednost sada narasla na 11 bodova.

„Pierre bez obzira na sve želi da se drži što bliže koliko god može. Želi da do kraja godine bude u poziciji da može da se suprotstavi Ricciardu koji je u bržem McLarenu. On želi da iskoristi Ricciardove probleme i videćemo da li će mu to uspeti“, rekao je Kravitz na kraju vikenda u Silverstonu.

Ipak, koliko god želeo da se nađe u boljem timu sledeće godine, šanse za mesto u McLarenu su jako male. Norris je nedavno dobio produženje ugovora, dok Ricciardo i pored slabih rezultata i ma ugovor za 2022. i videćemo da li McLaren želi da ga pusti ranije. Sve  je izglednije da će Francuz provesti još jednu sezonu u AlphTauriju.

Od sada nas možete pratiti i na INSTAGRAMU. Vesti kao i ostale novosti možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

Ostavite komentar