Formula 1 sprema plan B za početak šampionata?

Tolga Bozoglu - Pool/Getty Images/redbullcontentpool.com

Organizatori naporno rade pred start nove sezone.

Već kako se sve više priča VN Australija je pod znakom pitanja, pre svega zbog organizacije, logostike i karantina koje nalažu vlasti po dolasku u zemlju. Ali sada, kako prenosi Formulanewslive, ova trka neće biti otkazana već odložena za kasnije u toku sezone.

Ukoliko bi se to desio VN Bahreina bi bila prva trka u sezoni, gde postoji mogućnost održavanja i zimskog testa od 12. do 14. marta a trka bi se održala dve nedelje kasnije. Takođe, sada pod znakom pitanja je i VN Kine. Naime, ova zemlja je zabrinuta zbog povećanog broja slučaja korona virusa u Evropi, pa se tako razmišlja i njenoj zameni. Prvi plan je da umesto VN Kine i prazno mesto koje je nastalo otkazivanjem VN Vijetnama u kalendar uđu Imola i Portimao dok bi VN Australije bila odložena za 21. novembar pre trke u Saudijskoj Arabiji i tako formirali trostruki vikend sa VN SAD i VN Meksika.

Vesti kao i ostale novosti od sada možete pratiti i preko našeg Viber Public Chata klikom OVDE kao i našem forumu. Takođe zapratite i našu Facebook stranicu i Twitter nalog kao i da svoj komentar o ovoj temi sada možete ostaviti na dnu ove stranice.

You must be logged in to post a comment Login

Ostavite komentar